top of page

2013-2014 навчальний рік

 

Батьківські збори 

 

12.12. у ЗОШ № 1 відбулися загальні батьківські збори на тему "Превентивне виховання" із запрошенням лікаря-нарколога Димитровської міської лікарні Велько І.М.

Робота пришкільного табору відпочинку "Усмішка"

 

1 липня на базі нашої школи розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням "Усмішка". Табір відвідує 44 учня з 1 по 6 класи. Діти разом з вихователями працюють у загонах: "Капітошки", "Сонечко". Читати далі...

Міський тиждень початкових класів

 

В рамках міського тижня початкових класів в нашій школі працювала Методична студія вчителів 4-х класів. Свій досвід роботи з теми «Проектна діяльність молодших школярів» презентувала старший вчитель Кримовська Вікторія Вікторівна.

З Днем Перемоги!

 

Наближається велике свято - День Перемоги. Для кожного з нас це ще одна можливість висловити слова подяки тим, кому ми зобов'язані миром на нашій землі - ветеранам Великої Вітчизняної війни. У нашій школі проводяться класні години, присвячені цьому святу, зустрічі з ветеранами, надається їм посильна допомога.

Тиждень психології

 

З 22.04. по 28.04. в нашій школі проходив Тиждень психології. Протягом нього учасники НВП кожного дня визначали свій настрій, за допомогою акції "Квітка мого настрою", та отримували побажання на день з "Чарівної скриньки".
Протягом тижня психології були проведені виставка колажів «Щаслива мить», гра «Слідопит» та акція «Лист психологу».
Для молодших школярів - акції-конкурси «Щасливе дитинство» та "Яскраві метелики", в яких вони змогли проявити свою творчість та оригінальність.
На завершення тижня психології проходила святкова лінійка «Слідами тижня психології», на якій практичний психолог підвів підсумки та відмітив всіх активних учасників.

Вітаємо переможців міських олімпіад!

 

Учні нашої школи посіли такі місця на міських олімпіадах:

1 місце:

з фізики - Котереу Євген, 7 клас

2 місце:

з технічної праці - Іванов Микола, 8 клас;

                              Басов Богдан, 9 клас

з інформатики - Баришник Віктор, 10 клас

3 місце:

з фізики - Литвиненко Маргарита, 8 клас

Загальношкільний суботник

 

Учні 2-11 класів зібралися після уроків для благоустрою території нашої школи. Разом з учителями, класними керівниками та класоводами школи діти підмітали і прибирали торішнє листя.

Педагогічна рада

 

04.04. в нашій школі відбулася педрада за темою "Формування успішної особистості, яка вміє самостійно вчитися".

Фестиваль "Всі барви шкільного життя"

 

01.04. у ЗОШ № 17 пройшов щорічний фестиваль «Всі барви шкільного життя», присвячений Дню сміху. В цей день традиційно зібрались команди КВК всих шкіл і представили свою творчість. Тема для жартів завжди одна - шкільне життя. У своїх виступах хлопці та дівчата з гумором відображали курйози навчального процесу. Учні 8-9 класів гідно представили нашу школу. Ми як вболівальники з захопленням і азартом спостерігали за ними з глядацького залу.

Вітаємо з 8 Березня!

 

07.03. у нашій школі пройшли святкування до Міжнародного жіночого дня. До підготовки святкового концерту були залучені всі класи школи. Ведучими концерту були учні 8 класу. Концерт пройшов весело та змістовно.

Пісні, таночки, віршовані твори виконувалися для учителів. Емоційні відгуки у серцях глядачів залишили всі учасники концерту.

Відкритий урок "Тарасова доля - то правда жива"

 

"Тарасова доля - то правда жива". Під такою темою пройшов літературний урок у 3 класі, присвячений 200-річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Він був талановитим від Бога: поет, художник, пророк. І нині звучать його пророчі слова, які торкаються струн душі українського народу. Його твори звучать сьогодні із уст дорослих і дітей, їх співають видатні співаки, відомі хори і прості люди. Учні 3 класу прониклись творчістю Т.Г.Шевченка, а особливо його нелегкою кріпацькою долею. Вони дізнались, якою ціною Тарас отримав волю і кому він завдячував.

До уваги учнів та батьків!

 

У нашій школі протягом лютого 2013-2014 н.р. були проведені тематичні заняття з учнями з питань  протидії корупції з метою формування антикорупційної правосвідомості громадян, забезпечення умов для формування елементів правової культури, правових орієнтирів і правомірної поведінки, надання учням знань про шляхи запобігання корупції.

Виховний захід "Найрозумніший"

 

03.02. у нашій школі пройшов виховний захід "Найрозумніший", у якому прийняли участь учні 5 та 6 класів. 

Спортивне свято "Свято гумору та здоров'я"

 

29.01. у нашій школі пройшли міський семінар вчителів фізкультури та  спортивне свято "Свято гумору та здоров'я". 

Тренінг "Професійне та емоційне вигорання педагога"

 

24.01. для вчителів нашої школи пройшов тренінг "Професійне та емоційне вигорання педагога", метою якого було довести до відома вчителів інформацію про синдром емоційного вигорання та ознайомити їх з науково обґрунтованими способами подолання критичних ситуацій.

День Соборності

 

20.01. відбулася урочиста година спілкування до Дня Соборності та Свободи України з метою формування в учнів національної свідомості та гідності. Учні 7-го класу Колмакова Ольга та Горульова Олена розповіли про історичні події, про проголошення Акта Злуки, який відбувся 22 січня 1919 року.

Під час заходу звучали вірші про велич України. Учні 3-го класу Полякова Софія та Золотой Олександр підготували святковий виступ – співали українську пісню "Любов до України".

Новорічне свято

 

27 грудня 2013 року в школі пройшли новорічні ранки для учнів 1-4 класів. Старшокласники підготували дуже цікаву казку. Діти отримали подарунки і багато позитивних емоцій.

До уваги учнів та батьків!

 

У разі виникнення проблем щодо порушення прав дітей, кримінальної обстановки, виникнення надзвичайних ситуацій, з метою збереження життя та здоров'я, звертатися на адресу: м. Димитров, вул. Артема, 73а, Димитровський міський відділ міліції.

Відповідальні від керівництва:

виконуючий обов'язки начальника слідчого відділення Димитровського МВГУМВС майор міліції Ворона Віктор Дмитрович,

дільничий міліціонер лейтенант міліції Козлов Олександр Олександрович.

 

Зустріч з поетом

 

13.12. відбулася зустріч учнів школи з донецьким поетом Масловим Ігорем Васильовичем.

На це свято завітали начальник відділу освіти Лійка Н.М., методисти відділу освіти Лозовська М.В. та Шкурко С.А.

Наші класи

Наша шкільна родина складається з 11 класів:

 

1 клас - 27 учнів

2 клас - 26 учнів

3 клас - 24 учня

4 клас - 31 учень

5 клас - 29 учнів

6 клас - 17 учнів

7 клас - 30 учнів

8 клас - 27 учнів

9 клас - 23 учня

10 клас - 20 учнів

11 клас - 19 учнів

 

Загалом, у школі навчається 273 учня.

bottom of page