top of page

2015-2016 навчальний рік

 

КВК "Усі барви шкільного життя"

1 квітня учні нашої школи прийняли участь у міському заході "Усі барви шкільного життя".

Виступ кожної команди було представлено глядачам у вигляді яскравої гумористичної історії або цілої плеяди історій з шкільного життя.

1 2 3

День птахів

Учні нашої школи долучилися до святкування Дня птахів. Разом з батьками вони взяли участь у розважальній програмі в парку ім.. Гагаріна, вивісили виготовлені власноруч шпаківні. Такі заходи виховують людяність, доброту та милосердя.

Всеукраїнська акція "Дерево миру"

Учні нашої школи долучилися до Всеукраїнської акції "Дерево миру". Разом із депутатським корпусом, представниками громадськості, військовими вони висадили стрункі берізки в парку шахти імені  Г.М. Димитрова.

Громадська організація "Контроль та безпека"- за духовне здоров’я нації

Зацікавлена розмова про моральні цінності життя, громадянську позицію сучасника відбулася під час зустрічі представника громадської організації "Контроль та безпека" Туника Ігоря Миколайовича з учнями нашої школи.

Виховання національної самосвідомості,  почуття особистої причетності та відповідальності за добробут країни як пріоритет виховного впливу школи та родини знайшли підримку, особистісне розуміння та емоційний відгук учасників заходів.

Почуття любові до малої батьківщини, ціннісне ставлення до родинних традицій, толерантність до інших культур як першооснова особистісного становлення сучасника стануть передумовою свідомого життєвого вибору молоді, конструктивного діалогу поколінь, розбудовувачів життя  та збереження національних та духовних цінностей українського народу.

Лекції з протимінної безпеки

21 квітня 2016 року в ЗОШ № 1 відбулися тематичні лекції з протимінної безпеки. Для учнів 1-11 класів представником Міжнародної організації проведені лекції з протимінної безпеки, дотримання дітьми правил безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Цивільний захист

18 квітня в школі відбулося відпрацювання дій учасників навчально-виховного процесу на випадок пожежі. У заході взяли участь учні 1-11 класів та працівники школи.

Двомісячник з благоустрію

Учні школи беруть активну участь у проведенні двомісячника з благоустрою: висаджують квіти, приводять до ладу шкільну територію.

16 квітня в школі було висаджено 100 кущів троянд, які були подаровані виконкомом.

Тематичний урок з правознавства "Кримінальне право: його особливості, ознаки та складові частини"

15 квітня в 9-А класі відбувся тематичний урок з правознавства «Кримінальне право: його особливості, ознаки та складові частини». В ході уроку учні познайомилися з предметом кримінального права, з важливістю дотримання законів у нашому життя та з наслідками злочинів.Мета заняття: розповісти про небезпечність кримінальних злочинів та способи їх запобігання.На уроці учням була надана теоретична інформація про склад злочину, про види покарання на підстави, яки виключають настання кримінальної відповідальності. Практична частина супроводжувалася вирішенням правових задач та обговорення правових ситуацій в групах.Заняття, перш за все, було покликане застерегти учнів від можливої небезпеки та від неправильних вчинків, які несуть за собою негативні наслідки.

Фестиваль гумору "Єралаш"

В нашій школі 11 квітня пройшов фестиваль гумору "Єралаш". Учні нашої школи підготували та представили цікаві сценки зі шкільного життя.

Фестиваль військово-патріотичної пісні

На міському фестивалі військово-патріотичної пісні наша школа представляла пісню військових років "Смуглянка". Фестиваль запам'ятається передусім тим, для кого він проводився - нашим дорогим ветеранам. Низький уклін і безмежна вдячність захисникам!

Свято матері

13 травня з метою виховання почуття родини, шанобливого ставлення до батьків та старших поколінь, усвідомлення належності до власної родини в нашій школі пройшло Свято Матері для батьків, дідусів та бабусь.

Всі учні готувались до свята старанно. Адже кожен хотів, щоб його подарунок був найкращим.

Під час свята в теплій, затишній, майже домашній атмосфері діти з гордістю демонстрували свої таланти, а мами потихеньку витирали радісні сльози гордості.

День Європи

9 травня в нашому місті відбулися заходи до Дня Європи. Творчі колективи підготували святковий концерт «Європейські кольори». Загальноосвітні заклади взяли участь у фестивалі європейських країн. Кожна школа презентувала одну з країн Європи, ознайомила присутніх з її культурою, історією, традиціями. Після презентації проводились вікторини та майстер-класи щодо виготовлення символів європейських країн. Наприкінці заходу всі загальноосвітні заклади отримали подарунки.

День Перемоги

Пам’ять… Вона кличе, вона хвилює, вона торкає наші серця. Минають роки, відлітають у вічність, але є дата, непідвладна рокам – це День Перемоги. Минуло вже багато десятиліть з того 9 травня, коли закінчилася війна. Але кожного року в цей день ми відзначаємо День Перемоги. Ось і цьогоріч учні та педагоги міста взяли участь у мітингу, присвяченому цій знаменній даті, Дню пам’яті та примирення.

Тиждень  знань  з  основ  безпеки  життєдіяльності

З метою виховання уважного ставлення до безпеки людини, формування в підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя, гармонізованих з природними, технічними та соціальними чинниками, усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки в надзвичайних ситуаціях, що виникають під час порушення життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, а також підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу в школі з 25 по 29 квітня 2016 був проведений Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності, в ході якого проведені наступні заходи:

- інструктивно-методична нарада щодо організації та проведення тижня знань з безпеки життєдіяльності;

- інструктажі з учнями щодо правил безпеки життєдіяльності, безпечної поведінки під час навчально-виховного процесу та в позаурочний час;

- поновлено інформацію в класних куточках щодо безпеки життєдіяльності учнів під час навчально-виховного процесу;

- години спілкування «Твоя безпека залежить від твоєї поведінки»;

- рейд-перевірка організації безпечних умов праці в кабінетах хімії, фізики, інформатики, майстернях, спортивній залі;

- відпрацьовано з учнями практичні дії щодо надання першої допомоги травмованим і потерпілим;

- уроки з питань протимінної безпеки;

- профілактичні бесіди та інструктажі напередодні вихідних та святкових днів;

- день цивільного захисту.

Акція "Шляхом милосердя разом з Червоним Хрестом"

З метою привернення уваги дітей до червонохресного руху, волонтерської діяльності, виховання поваги до людської гідності та самого життя, сприяння розвитку активної життєвої позиції серед молоді в школі була проведена акція "Шляхом милосердя разом з Червоним Хрестом", у ході якої відбулися наступні заходи:

- учнями 1-11 класів зібрані канцелярські товари, одяг, взуття, дитячі іграшки, засоби гігієни;

- організована робота з волонтерами Червоного Хреста м.Димитрова (керівник Борисова І.В.). Разом з ними учням-преселенцям початкової ланки: Копиловій Єлизаветі, Філатову Артему, Подлєсному Микиті, Саїдову Улмасбеку, Любімову Микиті були надані канцелярські товари; дитині, позбавленій батьківського піклування, Березницькій Інні - одяг та взуття; дітям з сімей батьків та матерів-одиначок Лагно Ользі та Калинюк Дар’ї - одяг;

- організації Червоного Хреста для соціально незахищених верств населення передані теплі речі, дитяче взуття, іграшки, гігієнічні засоби;

- учениця 9-А класу Калмакова Ольга (класний керівник Одарченко Ольга Геннадіївна) взяла участь у конкурсі есе «Творімо разом милосердя»;

- учениця 9-А класу Фесенко Лілія (класний керівник Одарченко Ольга Геннадіївна)  взяла участь у конкурсі малюнків "Життя людини - найвища цінність".

До Дня Чорнобильської трагедії

Пам'ять знову і знову повертається до тієї страшної дати 26 квітня 1986 року. Чорнобильська трагедія - одна з найбільших трагедій світу. Тому у понеділок, 25 квітня у нашій школі були проведені виховні години "Мій біль - Чорнобиль", "Чорнобиль через роки", "Дзвони Чорнобиля", "Мужність і біль Чорнобиля", "Чорнобиль… Трагедія… Пам’ять…", а також перегляд фільмів "Пам'яті Чорнобильським героям", "Чорнобиль - за хвилину до аварії".

Свято "Прощавай, Букварику!"

25 квітня 2016 року в ЗОШ № 1 у 1-му класі відбулося свято "Прощавай, Букварику!". Учні 1-го класу співали пісні, читали вірші, відгадували загадки та ребуси, грали в ігри. Учні 3, 4-х класів підготували для першокласників розважальну програму. На святі були присутні батьки, адміністрація школи.

Всеукраїнський природничий конкурс "Колосок"

22 квітня 2016 року в ЗОШ № 1 було проведено шкільний етап Всеукраїнського інтерактивного природничого конкурсу "Колосок". У конкурсі взяли участь учні 2-6 класів.

Мітинг біля пам'ятника Бридька І.І.

18 травня біля пам'ятника Бридька І.І. відбувся мітинг, присвячений 111-ій річниці з дня його народження.

Іван Іванович Бридько - радянський шахтар, новатор в організації праці на вугільних шахтах Донбасу. Двічі Герой Соціалістичної Праці, Заслужений шахтар УРСР.

Змагання з баскетболу

22.08. у нашій школі пройшли спортивні змагання з баскетболу, присвячені 25-ій річниці Незалежності України.

День прапора

23 серпня ознаменувався для жителів Мирнограда цілим рядом знаменних подій, в яких взяв участь губернатор Донецької області, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. Зустрівши високого гостя біля стели на в'їзді в місто, представники міської адміністрації на чолі з мером Олександром Брикаловим пройшли в мікрорайон "Західний", де на місці демонтованого пам'ятника Георгію Димитрова піднялося кам'яне погруддя великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. В урочистостях також взяли участь Покровський міський голова Руслан Требушкін, виконуючий обов'язки генерального директора ДП «Красноармійськвугілля» Віталій Довгаль, депутати Мірноградского міської ради, громадський актив.
Павло Жебрівський звернувся до мирноградцам, нагадавши, що сьогодні в 25-й раз святкується День Національного Прапора України, який став символом боротьби за незалежність держави. Фігура Тараса Шевченка також відноситься до національних символів, який об'єднує народ.
Мер міста Олександр Брикалов привітав присутніх з державними святами і закликав зробити все можливе, щоб зберегти цілісність і незалежність України.
На мікрорайоні "Молодіжний" нашого міста відбулися урочистості з нагоди відкриття нової амбулаторії сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги.
Сьогодні на стадіоні "Шахтар" був зафіксований національний рекорд. 1475 дітей, одягнених в сині і жовті футболки, вишикувалися у вигляді карти України. Попереднє національне досягнення - 1200 учасників - було перевищено на 275 осіб.

День незалежності України

З нагоди 25-ої річниці Незалежності нашої держави бажаємо всім міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди, добробуту, мудрості. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

Зі святом!

Це моя Україна - Олеся Заєць
00:00 / 00:00
Я люблю Україну свою - Анатолій Матвійчук
00:00 / 00:00
Так! Я люблю Україну - ТІК
00:00 / 00:00
bottom of page